Moderator: KEDIN
Tarra Strayver napisał(a):PS: No i jednego nie zrozumiałam. W TCW tłumaczono że Bad Batch to zmodyfikowane bądź nieudane klony Janga. Wielkolud i Rambo faktycznie mają jego rysy twarzy, ale dwaj pozostali mają zupełnie inną aparycje. Zgadza się tu jedynie karnacja. Czy oni też mają być klonami Jango?
Vaas Kaer napisał(a):Mogę uznać, że sam sobie odpowiedziałeś jak bardzo elitarnymi jednostkami byli żołnierze ARC gdzie mógł się tam dostać.... Każdy żołnierz
Behot napisał(a): Nie mówię o seriach późniejszych czy o TCW.
Vhipir napisał(a):A, i przy okazji, jak już piszę posta (co się nie dzieje często xD), dajcie łapkę w górę, subskrybujcie nasz kanał, kliknijcie w dzwoneczek, cośtam cośtam, mamy facebooka.
https://www.facebook.com/MandaYaimPL
Behot napisał(a):Anyway, porównanie ARC do desantu powietrznego czy innych jednostek podobnego typu jest skrajnie niepoprawne. ARC byli jednoosobowymi oddziałami specjalnymi, wyszkolonymi wszechstronnie, również w niekonwencjonalnych metodach prowadzenia wojny i w wywiadzie.
Jako że siedzę w temacie wojskowości, to jeśli miałbym do czegokolwiek porównywać, to ARC (ale NIE ci z TCW, ci oryginalni, albo po prostu seria Alfa) byliby żołnierzami GROMu z komórki wywiadu (bo GROM ma własną komórkę wywiadu, i zgadnijcie, dlaczego praktycznie nic nie wiemy o jej szkoleniu i zadaniach).
Bad Batch natomiast dużo ciężej jest do kogokolwiek przyrównać, a poza tym nie oglądałem ani jednego odcinka z nimi, więc tę kwestię pozostawię już Wam.
Wróć do Książki, komiksy, gry, seriale, filmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników