Dnia 04.11.2013 zamieściłeś post w którym to wspominasz o swojej aplikacji do PSK. Post okrasiłeś niezłymi (choć nieostrymi) zdjęciami, na których widać pancerz i PSK jest w stanie jakoś to ocenić.
Na następny dzień Delta napisał miedzy innymi takie słowa:
Delta13 napisał(a):(...)
No i tak jak w pierwszym zgłoszeniu rozmieszczenie płyt jest trochę za ciasne.
(...)
19.11.2013 wrzucasz focię (bo nie śmiem tego zdjęciem nazywać) z opisem:
Ozzik napisał(a):Nowy układ płytek.
(...)
Reszta prac w toku, jutro resztę wrzucę.
I jeszcze twierdzisz, że to nie do PSK. Zatem co na celu miała zmiana układu płyt (nadal moim zdaniem nieposiadającego odpowiednich odstępów) i post powyżej?
Czepiam się? Tak i to ***** bardzo. Ozzik, Vod, zrozum to Twoja dokumentacja fotograficzna na obecną chwilę może pomóc zweryfikować PKS... znaczy się PSK czy zbroja spełnia ich wymagania. Nie mamy luksusu spotkania się i podyskutowania osobiście i powymieniania się doświadczeniami. Chcesz by PSK wyraziło swoje zdanie o Twoim pancerzu, o zmianach jakie wprowadzasz, coś doradzić - ale jak oni mają to zrobić skoro strzelasz fotkę z d*** na której nic nie widać i wrzucasz na forum.
Nie wymagam lustrzanki z hiper-obiektywem. Zwykła idiot-kamera, jak się przyłożysz zrobi genialne zdjęcie. Nawet telefonem strzelisz fajną fotkę ... o ile zadbasz o szczegóły. A szczegółem jest zapalenie światła w pokoju, doświetlenie obiektu który fotografujesz oraz utrzymanie te kilka sekund ręki nieruchomo (o przecieraniu obiektywu w telefonie nie wspominam).
Mój kumpel Rafał jest szalenie wyczulony na punkcie dobrych zdjęć i zwykłym telefonem (nie jakimś wypasionym smartfonem z mega aparatem) potrafi zrobić zdjęcie genialne, bo dba właśnie o szczegóły.
Ozzik, jak ty nie potrafisz zapalić światła w pokoju do zdjęcia to jak chcesz przekonać PSK do tego, że przy robieniu swojego pancerza też dbasz o szczegóły, a nie robisz "na odp****** się" aby się trzymało?
To co teraz napiszę nie dotyczy tylko Ciebie, zresztą cały ten post mógłbym wkleić w kilku tematach, zmieniając tylko nick- wrzucając takie "zdjęcia" swoich pancerzy to tak jakby przyjść na rozmowę o pracę w różowym dresie.
Do jasnej cholery - to jest Twoja ciężka praca, a Ty nawet nie potrafisz się nią pochwalić. Nie wiem, może się nie znam, ale gdybym ja robił pancerz to starał bym się udokumentować moje postępy jak najdokładniej (daleko szukać: Kal, Kuel).