Moderator: KEDIN
Gajowy napisał(a):Co do grafiki, to fajnie aby zgadzała się z (ewentualną) figurką, choć z drugiej strony chyba żaden problem później ją zmienić. Ale... Czarno-biała? Nie konturowa?
Gajowy napisał(a):Mandalorian Gunslingera posiadam. Ale przy mojej skromnej ilości Mandalorian Gunslingerów, ogólnie Mandalorian i ogólnie minisów, troszkę mi szkoda przeznaczyć go na pocięcie. Także zobaczymy kiedyś, w przyszłości. Ponadto musiałbym skombinować sobie jeszcze figurkę z której ładnie dało by się wykroić kuszę wookieech, i coś w stylu liny, uprzęży, łotewer. Chodzi mi też po głowie zmiana hełmu na bardziej "skautowy". Także wizerunek postaci nieco mi ewoluuje:D
Radok napisał(a):Swoją drogą ciekawie by było móc powielić kilka figurek jakimś materiałem zastępczym... jakaś żywica albo coś w tym stylu. Wtedy bez narażania się na jakieś koszty można by podziałać i coś posklejać
Roach napisał(a):No dobra widzę, że pomysł nie został podchwycony, więc ja zacznę.
Strill (do frindżów)
X-Yuri napisał(a):Myslę, że Strill powinien mieć z Jaingiem Skiratą i Walonem Vau... to coś co mają 4-LOM i Zuckuss, co razem wystawieni kosztuja pkta mniej każdy.. ; d
Kuel napisał(a):X-Yuri napisał(a):Myslę, że Strill powinien mieć z Jaingiem Skiratą i Walonem Vau... to coś co mają 4-LOM i Zuckuss, co razem wystawieni kosztuja pkta mniej każdy.. ; d
To się zwie Synergy. Każdy strill nie może mieć Synergy do Walona, ale Mird tak. Chodzi o unikatowe postaci, które były ze sobą jakoś zżyte.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników