Moderator: KEDIN
Oix Fenn napisał(a):hełm, no tym razem poleciałem po bandzie bo robię Mandalorian AR7. Wielka kobyła, już się muszę pochwalić, że będę miał NAJWIĘKSZY hełm w całym M'y choć na wielkości mi nie zależało a na niepowtarzalnym unikatowym kształcie kubła, który już jest w trakcie szlifowania.
Oix Fenn napisał(a):(kolejna nic nie mówiąca część, ale ładnie wyszła to też zrobiłem jej foto)
Oix Fenn napisał(a):("Oix ty to masz dobrze, wciskasz przycisk na drukarce i samo się robi i nic nie musisz robić więcej" - e tam osik prawda. Tu dla przykładu rozwalił się pasek zębaty który musiałem na szybko i umiejętnie wymienić. Ale rozmowa o drukarkach 3D w cosplayu, modelarstwie i nieuzasadnionym hejcie na to to temat na inny post. Także stay frosty )
Oix Fenn napisał(a):(i w tym momencie serce zabiło ... bo okazało się, że hełm to wielka kobyła wielkośći 30x30x30 cm. dla przypomienia standardwoy madno ma jakieś 22 w każdej osi)
Oix Fenn napisał(a):(szpachlowankoooo. Jak ktoś zgadnie co to za szpachlówka, to stawiam piwo na Pyrkonie)
Oix Fenn napisał(a):Na razie to tyle co ja mogę no. Karwasze się drukują, wszystko się robi. Najgorsze jest to, że najpewniej nie wyrobię się z żadną giwerą :C
Oix Fenn napisał(a):plus gąbka z castoramy, co się nią ktoś chwalił na M'y
Sh'ehn napisał(a):
To chyba były wkładki cykliniarskie...
Ja mam inne pytanie związane z karwaszami i kubełkami, a mianowicie czy masz w planach bardziej "masową" produkcję? Lub na zamówienie?
Są rękawiczki gdzie na opuszkach masz takie coś z takim czymś do takiego czegoś i to sprawia, że możesz w niej "dotykać" ekranu
akby się jeszcze gdzieś powerbanka dało przemycić to byłoby perfekcyjnie
Majster, myślałeś może o zestawie modułacji głosu w hełmie?
Krotkofalówka mówisz? Moze brzydko, ale zapytam:
Masz schemat albo wytłumaczysz jak to zrobic?
OIX nie mogę się doczekać aż Cię obczaimy w tej zbroi na Pyrkonie. Up-greade taki, że normalnie klękajcie narody.
Wziąłem sobie za cel aby mieć śliczniutką zbroję by mercom gęby poopadały. Mój mokry Mandaloriański sen to taki, w którym podchodzi do mnie jakiś tam ważny typek od 501 albo merców i zapytawszy się czy chce do nich przejść mówię "Nie, Tu Manda'yaim jest moim domem, nie zdradzę swoich jak zrobili to inni" <3 <3 <3
Wziąłem sobie za cel aby mieć śliczniutką zbroję by mercom gęby poopadały. Mój mokry Mandaloriański sen to taki, w którym podchodzi do mnie jakiś tam ważny typek od 501 albo merców i zapytawszy się czy chce do nich przejść mówię "Nie, Tu Manda'yaim jest moim domem, nie zdradzę swoich jak zrobili to inni" <3 <3 <3
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników