A więc w końcu zacząłem myśleć o rozpoczęciu swego gam'u, tylko (jak to ktoś z brakiem jakiegokolwiek doświadczenia w tym) nie wiem w ogóle od czego zacząć. Więc po kolei.
1. Tak czytając po niektórych tematach tutaj i na różnych stronach to widzę że ludzie używają różne (że tak nazwę) "podstawy" do swoich gam'ów. Czytałem jak ludzie używają od kombinezonów do kurtki/swetra do zwykłej koszulki. To samo tyczy okrycie nóg, niektórzy używają jakieś dresy niektórzy jakieś spodnie z materiału albo jeans'y.
Ale nie lubię podejmować ważne decyzje bez wiedzy więc chciałbym wiedzieć co Wyście użyli do "podstawy" i jakie są plusy/minusy pracowanie z/używanie ich.
2. Na ostatnim StarForce'ie trochę pogadałem z ludźmi i dostałem kilka wskazówek jak chodzi o elementy płytowe i prawie wszyscy mówili o spienionym pcv (ze względu na łatwość z jego kształceniem oraz dostępności) więc myślę że jak pryjdzie czas to też je użyję. Chociaż chętnie poczytam o innych materiałach użytych do elementów płytowych oraz ich plusy/minusy (w końcu trzeba rozważyć jak najwięcej wariantów).
Poniżej dołączam pierwowzór tego jak planuję żeby beskar'gam wyglądał (wybaczcie że tak kiepsko wygląda, już parę lat nie rysowałem).