Pomyślałam, że zrobię sobie własny baskar' gam z cienkiej blachy aluminiowej (mam tego za holere koło domu), o kolarze czerwonym i pomarańczowym. Oczywiście zbroje obtłuke jak 7 nieszczęść, ale to w końcu zbroja ma być zbroja łowcy nagród ze SW, a nie mando paca co trzyma ją jako ozdobę na wieszaku.

Żeby udowodnić, że to nie jest tylko zamysł to pod spodem wrzucam to co mam już zrobione. Proszę bardzo:
Byty do zbroji i przepraszam z góry, że są tak brudne, ale używam ich na co dzień koło domu i mi się po prostu nie opłaca ich myć

Zapięcie butów.
Rękawice, które miałam gratis od taty, bo chciał je wyrzucić przez stan w jakim były czyli były stare i w paru miejscach puściły szwy co zsyłam, ale jak widać krawcem zawodowym nie jestem

Zaczątki hełmu w postaci kopuły.
Pierwsza zrobiona broń i uprzedzając kolejne pytania nie nie jestem kolejnym typem mando jedi zrobiłam miecz świetlny, bo pomyślałam, że będzie fajnie wyglądał i teraz musze wymyślić jak go wepchać do swojego alter ego.

Kilka szczegółów w tym ten drugi taki dla fanów.

Jak coś jeszcze zrobię to dam życzcie mi powodzenia vode.

A i jeszcze jedno może mi ktoś powiedzieć czemu te zdjęcia są takie wielkie i jak je zmniejszyć.