Su'cuy.
Nie do końca wiem, gdzie taki temat umieścić, ale wydaje mi się, że tutaj będzie dobrze. Co prawda moje zadupie zwane Tomaszowem Mazowieckim (znajdujące się w Woj. Łódzkim, bo dlaczego by nie) nie ma własnej Twierdzy, ale chyba najbliżej stąd właśnie do Warszawy.
Jak się okazuje, weekend 19-20 mam tzw "wolną chatę" i postanowiłem w jakiś pożyteczny sposób to wykorzystać. A czy jest lepszy sposób na spędzenie wolnego weekendu niż zorganizowanie grilla dla ludzi, z którymi widuję się zdecydowanie rzadziej niż bym chciał ? Wydaje mi się, że nie ma takowego, tak więc:
Serdecznie zapraszam wszystkich do siebie, nocleg dla 10-15 osób się znajdzie, w razie czego mam też namiot.
Grillowanie, kiełbaski, kurczak, solidnie zaopatrzona piwniczka, etc. Pizza również znajduje się w menu, można pomyśleć nad sałatkami, bo niestety sam nigdy takowych nie robiłem
Dokładne informacje odnośnie lokalizacji (konkretniej dokładny adres) chętnie podam na PW. Kontakt ze mną możliwy jest niemalże całodobowo (tak zdarza mi się czasem spać, wstyd ) przez telefon - 795 439 771, lub przez facebooka (https://www.facebook.com/olczykgrzegorz).
Oby było nas jak najwięcej (postaram się zapewnić transport z dworca aż pod samą bramę w miarę możliwości, chociaż niestety nie jestem w stanie obiecać tego na 100%, bo nie wiem czy ceną za "wolną chatę" nie będzie aby "brak czterech kółek").