Moderator: KEDIN
Sh'ehn napisał(a):Nie wiem czy to nie kwestia robienia zdjęć pod kątem, ale plecy i napierśnik wyglądają jakby lewa strona była większa od prawej. A tak poza tym, to podziwiam, tak ładnie wycięte i sklejone.
Nedz napisał(a):Tylko czy twoja płyta na nogę nie jest trochę zakanciasta?
Akatees napisał(a):Pierwsze moje skojarzenie z tym napierśnikiem to zbroja jaką nosiła Shae Vizla. Ciekaw jestem efektu końcowego bo zapowiada się bardzo fajnie
Thrak napisał(a):Pracuj, nabierzesz wprawy i będziesz wykwalifikowaną siła roboczą.
Thrak napisał(a):Pracuj, nabierzesz wprawy i będziesz wykwalifikowaną siła roboczą.
Nedz napisał(a):Thrak napisał(a):Pracuj, nabierzesz wprawy i będziesz wykwalifikowaną siła roboczą.
Ale wiesz Thrak, że im pracownik ma wyższe kwalifikacje tym więcej musisz mu płacić więc może lepiej zostać przy niewoln... znaczy się taniej sile roboczej.
Kiryl napisał(a): A wysadził was kiedyś wkurzony saper? ;-;
Akatees napisał(a):Wydaje mi się czy na hełmie na lewo od czerwonego paska jest odbita dłoń? Na gotowym kuble efekt mógłby być całkiem niezły
Nedz napisał(a):Czy taka jakby szczelina na ostatnim zdjęciu tam gdzie łączy się prawa górna płyta napierśnika i diament to kwestia aparatu czy coś pękło?
Nedz napisał(a):Czy taka jakby szczelina na ostatnim zdjęciu tam gdzie łączy się prawa górna płyta napierśnika i diament to kwestia aparatu czy coś pękło?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników