Dinuirar napisał(a):Cosplayowanie postaci z serialu który jeszcze nie został wyemitowany - USA level hard.
...znaczy się w sumie sposób promocji dokładnie taki sam jak był z Bobą i pamiętną paradą gdzie debiutował... ; d
Moderator: KEDIN
Dinuirar napisał(a):Cosplayowanie postaci z serialu który jeszcze nie został wyemitowany - USA level hard.
Takie typy zbroi raczej jakoś nie są szczególnie popularne
Medycy raczej są potrzebni w każdej armii, więc nie czaję czemu Ci się to nie podoba :p
There are two kinds of Mandalorian Warriors, Jarael. The ones who figure out how to use their medkits — and the ones we bury...
anteny trochę jak w Pre-hełmie
Nie mów mi, że zabierasz się za 3 wersję swojej zbroi - dwóch poprzednich jeszcze nie ukończyłeś ;P
U Pre to nie są anteny, tylko działka jeśli dobrze pamiętam (jakkolwiek głupio to nie brzmi)
Dodasz rury to zaraz będą Cię mylić z pilotami, bo to sprzęt charakterystyczny dla tej profesji
Vassk napisał(a):Nie mów mi, że zabierasz się za 3 wersję swojej zbroi - dwóch poprzednich jeszcze nie ukończyłeś ;P
[...]
Vassk napisał(a):Ano i na dodatek to nie jedyny mercs, który nosi nasze barwy ;D widziałem już przynajmniej paru [...]
Vassk napisał(a):Jedna z moich ulubionych zbroi (zdecydowanie wzór do naśladowania):
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników