Moderator: KEDIN
Krayt napisał(a):Nieźle, aczkolwiek... na żywo wygląda lepiej. ;p
Pierwsza sprawa, gdzie kupowałeś PCV? Miejscami przydałoby się nieco lepsze wykończenie, trochę więcej szpachli to tu, to tam, wyszlifowanie żeby było nieco gładsze.
Poszczególne elementy - nieźle, choć mogłoby być lepiej.
Zbroja jako całość - naprawdę ładna, robi wrażenie (szczególnie na żywo).
X-Yuri napisał(a):Swoją drogą globus dobra rzecz - parę dni temu w identycznym celu (na kopułkę) przyniosłem pół globusa ze strychu ; d (...oczywiście nie muszę mówić którą półkulę wziąłem? ; d)
Krayt napisał(a):Hełm generalnie ładny, pasuje do zbroi. Miejscami przydałoby się nieco lepsze wykończenie, trochę więcej szpachli to tu, to tam, wyszlifowanie żeby było nieco gładsze, ale generalnie myślę że jest ok.
Kal Ashi napisał(a):Cole no to widzimy się na FB
Cole Reed napisał(a):Krayt napisał(a):Hełm generalnie ładny, pasuje do zbroi. Miejscami przydałoby się nieco lepsze wykończenie, trochę więcej szpachli to tu, to tam, wyszlifowanie żeby było nieco gładsze, ale generalnie myślę że jest ok.
Krayt mógłbys sprecyzować, w którym miejscy trzeba go poprawić?
Rangka'ra napisał(a): Zbroję masz super! Mi się podoba bardzo. ;D
Vassk napisał(a):No dobra, to teraz przynajmniej mogę coś zobaczyć
Od razu rzuca mi się w oczy to o czym wspominał Krayt, hełm wymaga moim zdaniem jeszcze trochę pracy, bo sporo w nim ubytków, co widać przede wszystkim na dwóch pierwszych fotkach.[...]
Aha i jeszcze jedno - sugerowałbym też przybrudzenie całości, to zawsze daje +1 do fajności
Dinuirar napisał(a):Znowu zaczynasz...
Vassk napisał(a):Aha i jeszcze jedno - sugerowałbym też przybrudzenie całości, to zawsze daje +1 do fajności
Araxuss napisał(a):Kamizelka w executionerze ma podobny krój ale jest z takiego materiału jak u Boby i przez to się nie gotuję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników