Nowe Oko już na stronce- dzięki szczególnie dla Araxxa i Ósemki za włączenie się- mam nadzieję, że to początek owocnej współpracy.
Otoż link do newsa:
http://www.mandayaim.com/n448,Okiem_Manda_39_Yaim_8
X-Yuri napisał(a):Nie-tak-dawno odpowiedź na to byłaby tylko jedna - Tor Vizsla! Ale BH Code i tamtejszy długaśny tekst Vizsli całkowicie mnie zadowala (choć nie marudziłby jakby było więcej tekstów o nim/od niego, wiadomo ; d), dlatego odpowiedź może być tylko jedna - Cassus Fett.
hashhana napisał(a):Zdrajca xDD Przekornie powiem, że BHC mnie osobiście bardzo rozczarowało pod tym względem nie wyobrażam sobie, aby Tor Vizsla znany z Łowów to napisał.
hashhana napisał(a):Więcej sensu miałyby zapiski Mereela w posiadaniu Fettów. Ech. Ale to tylko moje zdanie.
X-Yuri napisał(a):[...]
Zapiski... jeśli potrafił pisać ; p
[...]
Dinuirar napisał(a):X-Yuri napisał(a):[...]
Zapiski... jeśli potrafił pisać ; p
[...]
Musiał potrafić pisać. Społeczeństwo "Odległej Galaktyki" jest zaawansowane technologicznie, w związku z tym bardzo duży wpływ na jakość funkcjonowania w nim jednostki, ma zdolność przetwarzania informacji, a do tego przydaje się obsługa komputera/HUDa/whatever, gdzie na pewno trzeba posiadać umiejętność jakiegoś wyrażania i zapisu myśli.
(tak, wiem że to był żart, Mandalor)
Żeby nie było off-topu w moim poście, to napiszę też coś na temat.
Gdyby to było możliwe, to chciałbym spotkać "typowego Taunga". Ciekawi mnie, co miałby do powiedzenia na temat Mandalorian-ludzi, okresu "okołofilmowego", jak Tor, Pre czy Fettowie.
RexVao napisał(a):Ja zawsze chciałem poznać Kala Skirate(tak wiem Traviss), sama postać wydała mi się ciekawa chciałbym posłuchać o różnych bitwach w których brał udział, o technikach walki czy różnych stworzeniach i rasach. A na koniec popłakałby jak to klonom jest źle
Wróć do Okiem\Wizjerem Manda`Yaim
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników