Moderator: KEDIN
Araxuss napisał(a):Przecież mandalorianie to są mordercy.
Araxuss napisał(a):-->Dinuirar: Canderous...
Dinuirar napisał(a):Araxuss napisał(a):Przecież mandalorianie to są mordercy.
Ale tez żołnierze, ochroniarze, "stróże prawa"(łowcy nagród przyjmujący legalne zlecenia od rządów, na przestępców).
Sabine... Niech sobie będzie, ale jako postać pierwszoplanowa/drugoplanowa w "Rebels"... Mam złe przeczucia co do tego, biorąc pod uwagę niektóre wyczyny TCW. A ten asasyński daszek to tylko na plus działa, w razie czego będzie mniej kojarzona z Prawdziwymi Mandalorianami.
Poza tym, mało prawdopodobne żeby jakaś ważniejsza postać w serialu Disneya mogła być mandaloriańska. Ktoś zna jakieś przykłady?
Ale tez żołnierze, ochroniarze, "stróże prawa"(łowcy nagród przyjmujący legalne zlecenia od rządów, na przestępców).
Araxuss napisał(a):--> Dinuirar: A no odnosi się to dokładnie do tego fragmentu:Ale tez żołnierze, ochroniarze, "stróże prawa"(łowcy nagród przyjmujący legalne zlecenia od rządów, na przestępców).
Canderous.... e, no cóż, zabijał dla sportu i eksterminował ponoć całe cywilizacje jeśli jego opowieści są prawdziwe. Raczej nei był strażnikiem pokoju czy super bohaterem. To był typowy twardy gość który lubił zabijać innych. I zdaje się wszyscy go lubią mimo to, a nawet powiedział bym że właśnie za to
Tala Iveris napisał(a):Hmm...serio...właśnie sprawdziłam ułożenie jej rąk na swoich i...nie mam z tym większych problemów... (czyżbym robiła coś źle? )...
Wróć do Książki, komiksy, gry, seriale, filmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników