No trochę się tu kurzu zebrało, najwyższy czas odświeżyć temat ;p
Pracę postępują, jak dobrze pójdzie to w przyszłym tygodniu rzucę fotki do PSK. Mam do ogarnięcia jeszcze tylko blaster, wstawienie zawiasów do karwaszy, oraz dokończenie kubła. No właśnie, kubeł. W tej chwili jest już gotowy w 98%, brakuje wizjera i "wyściółki". Oto fotki:
Świeżo pobrudzony, mam nadzieję, że nie przesadziłem z ilością (i jakością) brudu ;D
No i tu mam dwa pytania do Was...Czego używacie jako wyściółki do kubłów, żeby to wszystko leżało stabilnie na głowie? I czy macie jakieś tipy odnośnie robienia wizjera? Bo ja przy nakładaniu folii cały czas miałem bąble, mimo, że postępowałem zgodnie z instrukcją i 50 filmikami instruktażowymi. Może to kwestia folii idk, a może to ja jestem łamaga po prostu xD
No i jeszcze dwie bonus fotki na koniec - kubeł w całej okazałości ( i w innym świetle) oraz kamizelka z pierwszymi zamontowanymi płytkami:
(brzuch nie jest, aż tak nisko jak mam to na sobie, tutaj po prostu opadł na dół
)
Edit- aha jeszcze jedno, można czymś zastąpić sznuropas ? Chciałem kupić popręg, ale cholery takie drogie, że chyba nic z tego
a na zrobienie samemu ni ma czasu. No chyba, że znacie jakieś źródło gdzie można kupić niedrogie popręgi (sprawdzałem allegro - nie ma nic ciekawego ;p)...