witam wszystkich najpierw newisy : mogę już robić zdjęcia !!!!!! kamerka internetowa działa no i wysyła zdjęcia (bo wcześniej nie mogło wysyłać
) !!!!!
a dziś zaprezentuje wam mój blaster bojowo-snajperski
ale najpierw informejszon
na temat blasteru : jest to zmodyfikowany blaster mandaloriański z okresu współczesnego ( ok. 5-12 lat przed bitwą o geonosis , a przynajmniej tak mi się wydaje
) główne przeróbki polegały na tym że zamiast zwykłej bateri jest kryształ zasilający , zbiornik z gazem tibana który ochładza a także ucisza pocisk , kilka trybów pracy : strzały rdzeniowe , strzały shotgunowe ,rozrywające , i możliwość ,,dołożenia,, nakładki snajperskiej dzięki której ok. 40 senatorów republiki straciło życie
do wykonania tego super blasteru będą potrzebne :
-----1 drewniana belka o długości.43 cm grubości 3 cm wysokości 3,5 cm
-----1 drewniana belka o długości.27 cm grubości 3 cm wysokości 3,5 cm
-----1 drewniana belka (rączka) o długości 9 cm grubości 3 cm szerokości 4,5 cm a rączka musi być przyczepiona pod kątem ! (ale wy wybierzecie dla was najlepszy )
-----1 listewka ( podpórka pod celownik optyczny ) (według waszego upodobania
)
-----1 rura pcv lub abs (ja mam abs) o długości 30 cm i o średnicy 4 cm
-----1 sprężynka
-----1 mały kawałek drewienka ( na spust
)
jeśli chodzi o mod. snajperską to jeśli będziecie chcieli to napiszę
hymm zostaje jeszcze wszystko złożyć ( deski przyłączyć wkrętami taksamo jak rurki )ale to jest prosta budowa więc myśle że ze zdjęcia wszystko złożycie
jeśli chodzi o spust mogą pojawić się problemy
ale jeśli ktokolwiek będzie mniał z nim problem to napiszę jak zrobić ruchomy spust
dobra teraz zdjątka
a tu widok spustu
a tu już przyklejony celownik optyczny
i mod. snajperski
mam nadzieje że się wam spodoba !!!!
Twoja lojalność, twój honor - to się liczy. Kiedy przyjmujesz zadanie i dajesz słowo, nic innego nie ma znaczenia. Stajesz się mężczyzną, wiec pamiętaj: w walce nie ma miejsca na litośc. Taka jest ścieżka wojownika.