Moderator: KEDIN
Strid napisał(a):Gry będą "casualowe" i bezkrwawe i cukierkowe? Przed wami trailer gry Disneya:
https://www.youtube.com/watch?v=NoSmHYH02nk
Gajowy napisał(a):Ani tego pana, ani tej gry nie trzeba mi przedstawiać
Nie mniej jednak, nie jest to dowód na to jaką politykę obejmie Disney wobec Star Wars-owych tytułów, a samo rozwiązanie LA i anulowanie dwóch tytułów nie nastraja pozytywnie. Swoje gdybanie "casualach", prawdę mówiąc opieram w dużej mierze na słowach Burzola z Pyrkonowej prelekcji... Ale tak jak mówie ja się nie znam, a co ma być, to będzie - zobaczymy
Araxuss napisał(a):(...)
Starkiller zabija wszystkich głównych bohaterów a potem nie ma co robić
Radok napisał(a):Araxuss napisał(a):(...)
Wybacz, ale w którym niby momencie? Masz na myśli niekanoniczne DLC?? Bo obie części przeszedłem i nie zabiłem żadnego głównego bohatera Sagi... co najwyżej innego Starkillera ale ciii bo to możne być spoiler
Araxuss napisał(a):Jak w God of War albo TFU
Radok napisał(a):A Starkiller (jako główny bohater TFU 2) fakt ginie, ale nie z ręki gracza... tylko skryptu, ej Araxuss, Araxuss... przesadzasz
Araxuss napisał(a):Radok napisał(a):A Starkiller (jako główny bohater TFU 2) fakt ginie, ale nie z ręki gracza... tylko skryptu, ej Araxuss, Araxuss... przesadzasz
Co za różnica czy ktoś ginie podczas gry czy sekwencji filmowej, śmierć to śmierć.
Radok napisał(a):Tak, jak kupisz dodatek. W przeciwnym wypadku... nie.
Ale piszesz, że "zabija wszystkich bohaterów" to nie jest prawdą (czyli według kanonu).
Radok napisał(a):Araxuss napisał(a):Radok napisał(a):A Starkiller (jako główny bohater TFU 2) fakt ginie, ale nie z ręki gracza... tylko skryptu, ej Araxuss, Araxuss... przesadzasz
Co za różnica czy ktoś ginie podczas gry czy sekwencji filmowej, śmierć to śmierć.
A znaczna różnica, bo ten zgon był tylko jednym z zakończeń i wynikał z fabuły (a może i zapowiedzi TFU 3?) poza tym nie gracz zabijał
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników