W końcu wygrałem z lenistwem, i postanowiłem, że w ferie zacznę pracować nad swoim pancerzem. " Nie ma opier******* się !!! " Tak więc kupiłem już kombinezon co prawda trochę inny niż ten co wcześniej pokazywałem, ale też jest fajny, butów na razie nie kupuję, będę używał moich szkolnych desantów. Postanowiłem również, że tym razem części pancerza wykonam z pcv spienionego i zamocuję je na rzepy do kamizelki, a nie tak jak wcześniej wykonane z blachy, przyszyte do bluzy. Pomyślałem również, że wolę zrobić nowy kubeł niż bawić się ze starym i zrobię go nową metodą, a konkretnie skorzystam z pepakury.
I tak właśnie wygląd mój kombinezon razem z butami :
A oto aktualny stan kubła, po ok. 3 h klejenia. Od razu dodam, że w projekcie, z którego korzystam wprowadziłem drobne zmiany takie jak chociażby brak dziury na kopułce.
Może niedługo podeślę jakiś rysunek/ projekt zbroi, żeby Wam pokazać jak ma mniej więcej wyglądać. Generalnie pancerz 2.0 będzie robiony na podstawie 1.0, jednak wprowadzę zmiany i udoskonalenia, tak, aby wyglądało to porządnie, a przede wszystkim lepiej niż poprzednio . ; )