Moderator: KEDIN
Radok napisał(a):A oglądałeś ostatniego Star Treka??? Wiesz co mnie najbardziej raziło? J.J. Abrams uwielbia jeden dziwny efekt w SF... "refleksy świetlne". Uzyskuje się to świecąc lampą w kamerę... Zresztą polecam dokument o kulisach kręcenia Star Trek (tego z 2009 r.). Mam nadzieje, że Ep. 7 nie będzie się świecił jak psu... Ja się właśnie zacząłem martwić...
Roach napisał(a):Radok -> to podróbka....chyba.
Delta13 napisał(a):A ja wam powiem że wolał bym żeby była to jakaś nowa fabula. Jasne że fajnie było by zobaczyć ekranizację paru książek, ale lepiej było by zobaczyć zupełnie nowy rozdział sagi.
Arakyel napisał(a):Mogli by nakręcić kotor 1 . A tak na serio obawiam się że marką Disneya narzucić pewien swoisty styl kina familijnego, miłego, przyjaznego i mdlego
Strid napisał(a):Przykład "komiksu Disneya":
"Star Wars" są zgubione! Będzie z tego bajka jak cholera.
Strid napisał(a):Radok napisał(a):A oglądałeś ostatniego Star Treka??? Wiesz co mnie najbardziej raziło? J.J. Abrams uwielbia jeden dziwny efekt w SF... "refleksy świetlne". Uzyskuje się to świecąc lampą w kamerę... Zresztą polecam dokument o kulisach kręcenia Star Trek (tego z 2009 r.). Mam nadzieje, że Ep. 7 nie będzie się świecił jak psu... Ja się właśnie zacząłem martwić...
Skąd panika, że w EVII też będą te efekty świetlne? Czy w "Lost" były? A może w "Super 8"?
Wróć do Książki, komiksy, gry, seriale, filmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników