Moderator: KEDIN
Rate napisał(a):Radok dobry pomysł nieźle przypakuję przez nawalanie w worek z ryjem Filoniego ;D
Radok napisał(a):Araxuss, ale to zawsze chodzi o pieniądze. Nie odkrywamy Ameryki w ten sposób. Masz dobry pomysł, chcesz go sprzedać i zarobić. A jeżeli jest to naprawdę dobry pomysł i ma rozwinięty marketing, to co w tym złego ?
Tarmus Wuden napisał(a):Bo wpadł do szybu i powinien się roztrzaskać,nie wiem na co upadł że przeżył upadek z wysokości 100m.
Trochę dziwne że przeżył Anakin ale myślę że kierowała go ciemna strona mocy i z gniewu zmienił ból w gniew a dzięki gniewowi przeżył.
No masz rację niektóre episody nie mają sensu.
Tarmus Wuden napisał(a):Bo wpadł do szybu i powinien się roztrzaskać,nie wiem na co upadł że przeżył upadek z wysokości 100m.
Trochę dziwne że przeżył Anakin ale myślę że kierowała go ciemna strona mocy i z gniewu zmienił ból w gniew a dzięki gniewowi przeżył.
No masz rację niektóre episody nie mają sensu.
Tarmus Wuden napisał(a):Bo Rex jest cool,to jest styl TCW nie Boba tylko Rex,dzieciaki uwielbiają klony.
Maul umarł kiedy go przecieli bo mu tak jagby...flaczki się wysypały...
Tarmus, po części masz rację, gdy mówimy o dobrach społecznych. Ale napisałeś to bardzo ogólnie. Chciałbyś by wszyscy byli równi i wszystko było wszystkim dane, bo się należy? No cóż... jest taki system... ale w praktyce nie wypala idea wspólnej wioski
Tarmus Wuden napisał(a):Mogli zrobić bardziej realne.
Radok napisał(a):Roach, z argumentacją proszę do stosownego wątku. Myślę, że Filoni ma odpowiednich adwokatów i poradzi sobie bez używania Polskiej łaciny podwórkowej (nawet wykropkowanej). Co do tej osoby... mnie on wisi, a moje stanowisko w sprawie TCW jest znane... sorry nie ten adres na pretensje.
http://forum.mandayaim.com/viewtopic.php?f=9&t=745
Wróć do Książki, komiksy, gry, seriale, filmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników