Moderator: KEDIN
Dhadral napisał(a):Mi się właśnie podoba, że nie czepiają się (jak tonący brzytwy) postaci znanych ze Starej Trylogii. 1) Fajne, bo galaktyka jest wielka i składa się z tysięcy małych historii, a nie tylko z historii Skywalkerów i okolic. 2) Przynajmniej mniejsze szanse, że coś namieszają.
Ale oczywiście co kto lubi.
Araxuss napisał(a):Widziałem ten odcinek. Nie podobał mi się. Nawet jak na "Rebels" był wyjątkowo cienki
hashhana napisał(a):...nawet Kallus, który wydawał się być ciekawy nim zaczął odwalać "kopnij swego żołnierza, niech spadnie i zginie bez sensu" by wszyscy wiedzieli, że on to złooooo, meh.
Dhadral napisał(a): Nawet rozumiem, że chcieliby to pokazać tak, że Imperium nie wybacza porażek, ale w serialu dla dzieci nie mogą pechowemu sztormiakowi strzelić w głowę żeby potem podać do wiadomości publicznej, że zginął w ataku rebeliantów. Ale można zaznaczyć, że coś złego mu się przydarzy bez pokazywania tego Np. pechowy szturmiak składa raport, potem go zabierają z komentarzem "Myślę, że ten a ten numer jednak zginął w starciu z rebeliantami". To by było znośne, a nie skopanie ze słupa kolesia przez Kallusa, który sam trzyma się wyżej wzmiankowanego słupa metodą "na misia koala". To jest idiotyczne.
Kuel napisał(a):Może to mało wniesie itd. ale nie lubię Rebels. I jej nie lubię. I ten pamiętnik nie pomoże.
Wróć do Książki, komiksy, gry, seriale, filmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników