Star force tuż, tuż a moja zbroja już jest stara i za mała dla mnie(płytki nagolennikowe na udach, za krótkie rękawy, itp.) Poza tym posiada wiele niedociągnięć, skaz i defektów. Mój nowy pancerz ma być mocny, tani i spełniać standardy Mandalorian-Mercs. Fundusz operacyjny wyznaczyłem na 300 zł i zamierzam zrobić Beskar'gam do końca wakacji. Konsultowałem się z Araxussem, Ninerem i Sebastianem Gołaśem i dzięki nim zastosuję parę sztuczek i patentów (Ps. dzięki Vode za pomoc
) Na obecną chwilę mam problem z ładownicami i mam nadzieję, że mi pomożecie, : Kupić czy zrobić ? a jak kupić to jakie i gdzie ? Mogę też zrobić ale muszą być mocne i solidne, poprzednim razem po prostu okleiłem skórą kartonowe pudełka w kształcie ładownic, ale nie było wystarczająco mocne. Co mogę zrobić?
Twoja lojalność, twój honor - to się liczy. Kiedy przyjmujesz zadanie i dajesz słowo, nic innego nie ma znaczenia. Stajesz się mężczyzną, wiec pamiętaj: w walce nie ma miejsca na litośc. Taka jest ścieżka wojownika.