Moderator: KEDIN
Ijaat Intari napisał(a):Mi się zdaje, że inkwizycja nie jest złym pomysłem. Jest czymś neutralnym, ponieważ w książkach np. "Noce Coruscant" była spora wzmianka o inkwizytorach. Nawet o ich całym zakonie o ile się nie mylę (dawno to czytałem). Dzięki temu Vader i Palpi nie będą mieszani w jakieś poboczne sytuacje które zburzą cały kanon (np. Anakin i Ahsoka). Będzie to coś nowego i ciekawego, ale nie zniekształci całości starej trylogii w kwestii kanonu. Am I right?
Ozzik napisał(a):Inkwizytor jest śmiechowy, zwłaszcza jego aparycja, nie jestem pewien, ale jest chyba z rasy z Utapau (chyba pisze się Paunanin, ale głowy nie dam) i o ile dobrze czytałem nowelizacje RotSa to była to rasa bardzo pacyfistyczna, podzielona na kasty. Za nic mi to nie pasuje do "złego" inkwizytora sithów...
Araxuss napisał(a):Wiecie co by było fajne?
[...]
Myślę sobie że np. The clone wars było by lepsze gdyby zostawili Anakina i Kenobiego w spokoju. Był by to serial o Ahsoce , Jej mistrzu (jakiejś innej postaci stworzonej na potrzeby tcw) itd.
Delta13 napisał(a):Co do formy animacji to się z tobą nie zgodzę, bo oznaczało by to że wszystko co nie jest filmem jest dla dzieci. To że Rebels także będą adresowani do młodszej widowni to jedno, treść będzie ograniczona, ale co do tego ma animacja? Są komiksy, kreskówki i animacje które nie różnią się graficznie od tych "dla dzieci" ale treść jest zdecydowanie +18. A tyczy się to nawet takich dziecięcych postaci jak Batman.
Wróć do Książki, komiksy, gry, seriale, filmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników