Bardzo fajny artykuł
Chciałam wspomnieć, że Legion 501 był pomysłem fanów, wcielonym póżniej do uniwersum, ale, jak mogłam się tego spodziewać, jest to w artykule ^^
Może i to nie fantasy (choć jest magia i smoki), ale My Little Pony Friendship is Magic na swój setny odcinek wzięło po prostu kilkanaście fanowskich teorii i je potwierdziła. Nawet wzięli jednego z bohaterów stworzonych przez fanów i umieścili go w odcinku. Z tego co wiem w tym serialu było dużo więcej "uśmieszków" do fanów, ale niestety nie znam tego uniwersum aż tak dobrze.
A ten teatr w Avatarze to bardzo fajna rzecz na przypomnienie sobie wrzystkiego przed finałem. W Korze jeśli dobrze pamiętam opowiadali sobie opowieści na sam koniec w podobnym celu
Jeśli o miłosne perypetie chodzi to generalnie mam wrażenie, że Korra była już troszkę dojrzalszą animacją i dlatego wrzucili więcej wątków miłosnych. W szczególności przetarli szlaki dla finału Adventure Time
Niestety nie udzielam się już tutaj, ale moją twórczość można znaleźć na moim DeviantArcie (@MahiyanaCarudla), Instagramie (@MahiyanaCarudla), tumblrze (@Mahiyana) lub Facebooku (@MahiyanaFanart), a relacje z konwentów na blogu
Herbatkon c: