Michet może takie wrażenie masz dlatego, że są to przedprodukcyjne prezentacje. Ale z drugiej strony sam mam wrażenie montowania tych zestawów na siłę.
Aliit, tor, ijaat ! Meg jareor, parjir! "We are the Death Watch, descendants of the true warrior faith all Mandalorians once knew. "
Heeej te sety wychodzą dopiero latem. To i tak cud że mamy przedpremierowe foty w takiej jakości i już w gotowej wersji ,a nie takiej na niby dla handlowców, jak zwykle one wyglądają pół roku przed premierą. To jest jak dotąd najdokładniejsze zdjęcie helmetu Ezry i przez najbliższe pół roku prawdopodobnie będzie jedynym dokładnym zdjęciem tego helmetu.
W projektach i szkicach konceptowych miał helmet standardowego szturmowca z urwaną dolną szczęką. Ale ta koncepcja uległa zmianie jak widać. Helmet ze zdjęcia przypomina mi:
OMG kroniki Yody, myślałem, że już nic z tego...nie powiem czego nie powstanie. Hmmm w mojej kolekcji LEGO nie ma jeszcze Snowspeedra więc może się skuszę.
Gwiezdny Niszczyciel ładny. Bardzo ładny. W filmach nigdy za nim wyjątkowo nie przepadałem, a Venator mi się zdecydowanie bardziej podobał, lecz tutaj ISD jest prosty, schludny i bardzo dobrze wyglądający. Ciekawe, ile będzie kosztował? Reszta letnich zestawów jest OK, natomiast Landspeeder Luke-a wygląda prawie identycznie do tego starszego.
Pytanie na lego.com ? Tylko na amerykańskiej stronie to będzie ? Nie mogę znaleźć tego ogłoszenia. A na amazonie i ebay sama figurka Revana 25 $ plus przesyłka ( wolę więc coś zamówić z Star Wars lego a ją dostać gratis )
On zdaje się będzie dostępny dopiero od maja a na Ebayu też wyślą go dopiero w maju, nawet jeśli kupisz go już dziś. Tak przynajmniej zrozumiałem z tego co wyczytałem w necie.
Ja poczekam do maja a potem spytam w sklepie patronackim czy aby nie mają ich na sztuki. (ostatnio tak trafiłem Białego Fetta i Maula z gołym torsem)
Tak też zrozumiałam, że w maju dopiero. A w jakim sklepie patronackim ??? stacjonarnym, online ? Bo w Bielsku mamy Smyk i Rik ale nie sadzę by mieli. Podaj adresy Ja muszę mieć Revana !!!!
Ja mieszkam w szczecinie więc wiesz.... Myślę że naj lepiej dla ciebie będzie kupić to na Allegro. Tylko nie na samym początku bo wtedy zawsze zawyżają ceny jak to jest nowość. Liczą na to że zapaleńcy tacy jak my którzy muszą to i tak mieć wywalą na to każdą kasę. Trzeba by obserwować od maja Allegro i ogarnąć moment gdy ceny Revanów zrobią się najbardziej opłacalne. Przeważnie po 1 miesiącu ceny nowości w lego sw przestają być na Allegro przesadnie zawyżone.
"He who excels as a warrior does not appear formidable One who excels in fighting is never aroused in anger One who excels in defeating his enemy does not join issues"
"Friends don't let friends wear a red shirt on landing-party duty"