Moderator: KEDIN
Kal Ashi napisał(a):Fault.... jesteś WIELKA, szukałem tych butów od dawna, ale nie wiedziałem że to NIKE... myślałem, że to Adasie
Musze poszukać nr katalogowego
Kal Ashi napisał(a):jClone Trooper 7 cm,
Dan Ordo napisał(a):Kal Ashi napisał(a):jClone Trooper 7 cm,
ILE Może by się skusił gdyby to było coś Bobą albo z jangiem. Ale ogólnie po zakupieniu Westara z allegro to nie mam tyle
X-Yuri napisał(a):http://www.mandayaim.com/news.php?readmore=95
Nowy Jango od Hasbro. (znajomo wyglada, nie ? xD)
Kal Ashi napisał(a):Radok czy to twoje modele?, bo jak tak stary...... to perfekt robota nic tylko pogratulować szczegółowego malowania, masz oko i rękę . Ja mam tendencje do BALSZOJE jak typowy rus . tylko że nie mam tyle miejsca.
X-Yuri napisał(a):
Nowy Boba od Hasbro będzie w kwietniu. : P
Pozatym na Rebelscumie pojawiła się obfita galeria Jango z poprzedniego newsa ; P
Newsik
X-Yuri napisał(a):Raczej nie robia juz bez zdejmowanego helmu : P
I wygladem bym sie az tak nie rajcowal, to narazie render tylko, nie real foto : P
Dan Ordo napisał(a):X-Yuri napisał(a):Raczej nie robia juz bez zdejmowanego helmu : P
I wygladem bym sie az tak nie rajcowal, to narazie render tylko, nie real foto : P
Ehhh a tak chciałem zrobić pozę bez hełmu. Ale zawsze jest nadzieja
Najbardziej czekam na nowego slave i z lego ale jako midi scale
X-Yuri napisał(a):Dan Ordo napisał(a):X-Yuri napisał(a):Raczej nie robia juz bez zdejmowanego helmu : P
Ehhh a tak chciałem zrobić pozę bez hełmu. Ale zawsze jest nadzieja
Najbardziej czekam na nowego slave i z lego ale jako midi scale
Ale wlasnie pisze, wersji w ktorej helmu nie da sie zdjac juz sie nie robi raczej.
Wiec prawie na pewno ten nowy Boba bedzie mial zdejmowany helm. : p
Coova napisał(a):Ja szczerze rozmyślam nad kupnem tego cudeńka:
Wróć do Zabawki, figurki, Lego...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników