Ciekaw jestem jak teraz pasuje brzuch. Ten ze zdjęcia był po prostu za duży i rozjeżdżał się przez to cały układ zbroi. Jeszcze jedno. Część zbroi pod szyją zrobiłeś widzę wg ogólnodostępnych szablonów. Ale to jest wersja dla kogoś, kto ma linię ramion jak mutant, prostą bez kąta. Ja wiem. To dodaje atletyczności sylwetce: ). Ale wyglada wyjątkowo nienaturalnie. Tak zrobiłem Miłoszowi i dużo się natrudziłem, żeby ten element zmodyfikować. Nie da się. trzeba zrobić go od nowa. Przyjżyj się na zdjęcia JF jak to wygląda u niego. Ma ten element idealnie dopasowany do ramion i dekoltu.Jest to powszechny błąd, tak samo jak często spotykane cylindrycznie dogięte elementy napiersiowe.
Jeszcze jedno. Może się mylę lub takie jest zdjęcie, ale ładownice wydają mi się trochę duże. Poza tym Twoja robota jest to tzw. "pierwyj sort"
. Jak dopracujesz szczegóły to wydaje mi się, że akceptacja w 501 jest realna. W MM na pewno: ).
Z innej beczki. Hełm robisz na bazie hasbro? Jeśli tak to modyfikacja kształtu wyszła rewelacyjnie.