Moderator: KEDIN
Przecież nie strofuję Kala bo mi się nie podoba to co robi...
Delta13 napisał(a):... Tłumaczę tylko dla czego jestem taki upierdliwy
Gajowy napisał(a):
... A jak masz jakieś wątpliwości, to możemy je wyjaśnić w Toruniu, na pewno znajdzie się ustronne miejsce, na... dyskusję
Delta13 napisał(a):Owszem figurka z Miniatures jest podane jako źródło w CRL-u 501'st. Ale nie jest to figurka najwyższej klasy i należy wziąć pod uwagę pewne zmienne. Na przykład ukanonicznione elementy zbroi mandaloriańskich, jedną z nich jest ochraniacz nerek. Oczywiście CRL jest nie pełny, źródeł jest mało i można spróbować z taką płytką na "nerkach", ale mogą się tego przyczepić. Tak samo, karwasze przedstawione na figurce a co za tym idzie na szkicu nie odpowiadają tym w CRL-u. O ile Kal może wstawić sobie komunikator w karwasz, bo można to poprzeć źródłami, nawet w wookipedii jest o tym wzmianka, to musi już mieć miotach ognia i wyrzutnię strzałek jak u Fett-ów, do tego pochwę na trójstronny nuż. A jeśli poważnie rozmawiamy o 501'st i MM to rozmawiajmy poważnie. Przecież nie strofuję Kala bo mi się nie podoba to co robi, ale chcę żeby gładko zarejestrował kostium i żeby był na fotkach w CRL-u.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników