Wrzuciłem nową fotkę z przymierzania zbroi w jednym z poprzednich postów, podciągnąłem wszystko mocno do góry wedle Waszych rad. Jak tak patrzę na to zdjęcie, mimo że płytki po prostu nie przykleiły się dobrze do koszulki i odstają na boki, mam pewne wątpliwości co do szerokości chest'a. No ale normalnie będę miał na sobie nie-cienki przecież kombinezon i kamizelkę więc może to tylko złudzenie, wasze opinie? Zawsze mogę się trochę pomęczyć i zwęzić napierśnik...ech.
No ale tym się będę później martwić, w poniedziałek możecie się spodziewać pierwszych zdjęć hełmu, póki co uraczę Was bardziej aktualnymi fotkami samej zbroi - tak jak obiecałem
(te czarne dziury to wgniecenia po strzałach z blastera, jakby się ktoś zastanawiał)
Sugerowaliście skrócenie płyty na brzuch - nie ma problemy, natomiast plecy nie są zbyt długie - może na takie wyglądały na fotce, ale w realu są 1 cm poniżej linii brzucha -> z racji ich kształtu, mogę je skrócić o najwyżej 2 cm, jeśli utnę więcej to to półkoliste wcięcie będzie zbyt płytkie, a jakoś nie uśmiecha mi się jego pogłębianie
ale jeśli faktycznie miałoby to zaważyć na "profesjonalizmie" całego beskar'gamu to i przed tym się nie cofnę.
Co do hełmu o który wcześniej pytałem - zakup hełmu od Merr-Son'a byłby dobrym wyjściem gdybym miał więcej kasy, a że jej nie mam to raczej nie stać mnie na takie cacko
BTW Merr-Son gratuluje zbroi mando pilota, widziałem na TDH i muszę przyznać, że wyznaczyłeś tym build'em nowe standardy