Moderator: KEDIN
Roach napisał(a):Uważasz Starkillera za podróbkę Vadera (oczywiście tego w zbroi)?
Delta13 napisał(a):Na oficjalniej stronie pojawił się zwiastun nowego odcinka TCW. Pojawia się tam Klon który jest M.I.A. - Missing In Action skąd też nazwa odcinka. Zważając że zaginął za linią wroga mam dobre przeczucia, i liczę że w szafie trzyma pancerz typu KATARN.
Sory że wszystko jest w wykrzyknikach ale ja tych "klon warsów" nie nawidze,jak można wydać kase na jakiś nie kononiczny serial?
Gajowy napisał(a):Można jeszcze wyliczać. Nie zarzucicie chyba filmom, zwłaszcza Starej Trylogii, że jest bezsensu?
Trochę dystansu, mniej spiny.
Gajowy napisał(a):Można jeszcze wyliczać. Nie zarzucicie chyba filmom, zwłaszcza Starej Trylogii, że jest bezsensu?
X-Yuri napisał(a):Gajowy napisał(a):Można jeszcze wyliczać. Nie zarzucicie chyba filmom, zwłaszcza Starej Trylogii, że jest bezsensu?
No ja od dawna zarzucam TESBowi że zrujnował Kanon - patrz ojciec Luke`a ; p Było jasno wiadomo z pierwszego filmu że nie żyje, zginął, a Ci go wzieli i przywrócili do życia w postaci 1 z głównych bohaterów filmu : P
Araxuss napisał(a): (ciekawe jak skoro ze slave'a prawie nic nie zostało)
X-Yuri napisał(a):Araxuss napisał(a): (ciekawe jak skoro ze slave'a prawie nic nie zostało)
Źródło jakieś tego ? : P
Wróć do Książki, komiksy, gry, seriale, filmy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników