Araxuss -> A który masz poziom (jak możesz używać pojazdów to chyba 15) ? Zdaje mi się, że dopiero po 30 lv dostałem drugi poziom pilotażu... ale na 100% pewien nie jestem. Najedź w umiejętnościach na 'pojazdy' i tam na swój "skuter", wtedy info powinno się pojawić (nie klikaj, tylko zatrzymaj na chwilę kursor).
Wczoraj
Star Wars The Old Republic skoczyło u mnie w prywatnym rankingu gier na dość wysoką pozycję oscylującą gdzieś w okolicach
Sagi Myst,
Half-Life czy
IceWind Dale (tak, wole IWD od
Baldur's Gate...
). Może wyda się to dziwne, ale to właśnie za Waszą sprawą się tak stało. Do tej pory pogrywałem sobie w TOR'a, biegło się scenariuszem, ale ten się niemiłosiernie nudził, bo by zdobyć kolejny awans, trzeba było czasem spędzić kilka chwil i bić jakieś bogu ducha winne stworzenia. Gdzieś w pakiecie stworzonych przez siebie postaci miałem "Ram'sera", leżał sobie on na później. Ostatnie dwa dni jednak postać ożyła na moim profilu, a to za sprawą Gajowego. W krótkiej naszej dyskusji, coś tam wspomniał, że "właśnie gra w TORa". Zalogowałem się i zaczepiłem go... I tak oto dwa dni pod rząd (mam nadzieje na kontynuację... dziś
) duet Lesny i Ram'ser siali popłoch na Hutta i na pierwszym Flashu (dla Gajowego top był chyba pierwszy FP, dla mnie było to kolejne przejście i stwierdzam, że gdyby z nami był Delta... istna masakra by się tam odbyła
). Zasiedzieliśmy się wczoraj długo (efekt: zaspałem do pracy, na plus mogę zaliczyć, że kartę muszę odbić do 9:00... ale niestety dziś dłużej w pracy siedzę
) ale warto było
Naprawdę teraz, gdy wiem, że gdzieś tam można spotkać część z Was to 1 zł dziennie to jest żadna cena za taką dawkę odstresowywacza po ciężkim dniu i integracji (wirtualnej) z Vode z M'Y.
Dzięki Gajowy za wparcie pleców wczoraj