Jako, że z Fandomu Krakowskiego na stronie M`Y jestem w tym momencie tylko ja(no i liczę na to, że dołączycie do naszego grona), to nie widzę większego sensu w pisaniu tutaj o swojej obecności(bądź nie) na spotkaniu. Lepiej napisać to na forum Bastionu, gdzie informacja trafi do większej liczby ludzi tym zainteresowanych.
Ogólnie temat ten stworzyłem, by informować o spotkaniach, bo na Bastionie ciężko się czasami rozeznać, tak więc będę zamieszczał na bieżąco informacje o spotkaniach i linki do odpowiednich tematów, by można było zadeklarować swoją obecność.
Nomi Daar napisał(a):Na spotkaniu się nie pojawię, gdyż godzina mi nie do końca odpowiada, ale prawdopodobnie będę koło 13 przy fontannie, aby potowarzyszyć przez chwilę Kaysh oraz może przywitać się z innymi członkami fandomu xD
Szkoda, jak już mówiłem, im więcej tym weselej, zawsze przyda się świeża krew. Spotkania średnio są raz w miesiącu, i jest to zawsze sobota od godziny 13. Gdybyś miała czas później, to istnieje realna szansa, że wciąż będziemy w Starym Porcie, gdzie zawsze możesz dołączyć do nas.