Z początku była to dość prosta konstrukcja, płyty pancerza były ze sobą połączone metalowymi paskami co powodowało
że całość była zbyt sztywna i krępowała ruchy. Po jakimś czasie z kolegą postanowiliśmy ją przerobić i dodać hełm( z początku
go nie miałem). Pracowaliśmy całe wakacje ale się opłaciło. Teraz pracujemy na d jego zbroją która według mnie będzie wyglądała super!
To chwilowo najlepsze zdjęcie mojej zbroi.
Jak zrobię nowe to je zamieszczę.
( To zdjęcie pochodzi z galerii
Manda`yaim)

To już jest trochę lepsze zdjęcie. Zostało ono zrobione na zjeździe S.W.A.T który odbył się 24 września.
Na ten zjazd udało mi się dodać do zbroi dodatkowo miotacz ognia umieszczony na lewym karwaszu.
Całość jest zrobiona z blachy aluminiowej 0,2 mm. Najpierw zrobiłem szablony z papieru
a następnie przyłożyłem je do blachy i odrysowałem. Po wychęciu elementów wygładziłem ich
krawędzie i zaznaczyłe miejsca na otwory na nity. Po wywierceniu otworów ( To była ciężka robota bo miałem do dyspozycji tylko
ręczną wiertarke) i zaznaczeniu i zrobieniu otworów na nity na golfie, przynitowałem z kolegą elementy do golfa.
Gdy wszystkie elemęty były już przymocowane do golfa zaczołem je malować ( oczywiście uprzednio zasłaniając miejsca które nie miały być pomalowane).

Z początku nie miałem hełmu bo nie było jak go zrobić, ale udało m się wygrać hasbrówkę i wystarczyło ją
tylko przemalować.
Na pomysł z śladami po pazurach wpadłem niemal pod koniec pracy nad hełmem,
po prostu czegoś w nim brakowało i postanowiłem go trochę podrasować.
Jak dla mnie z tymi śladami wygląda dużo lepiej niż gdyby był bez nich.

Na zdięciu widać
- Zmodyfikowany blaste DC-15s - został zrobiony z balsy.
- Kal - wykonałem go z resztek blachy i balsy która mi została.
- Dwa sztylety (Saie)
- Karwasz z miotaczem ognia
Jest to chwilowo mój arsenał ale powoli będę go powiększał.